Brita og Henrik © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use

 

 


Sasja blev i går, onsdag d. 13. februar 2008 hentet hos Satu og Torben i Esbjerg. Hun var den anden hvalp i kuldet som blev hentet, og mor Maggie var nok lidt utryg.

Her følger en kort beskrivelse af de første timer:

Vi kørte fra Esbjerg kl. 18.15 og den første halve time i bilen var Sasja meget urolig. Hun peb, og kravlede (klatrede :-) ) rundt ved Brita, og det var en kamp.. Men efter en halv time overgav hun sig (Sasja altså) og faldt til ro. Det skulle senere vise sig, at være for at spare energi..Så da vi kom hjem, blev huset grundigt undersøgt, med 200 km/t og alle potteplanter har nu fået nye placeringer :-)

Det var så med vældig spænding, at vi gik den første nat i møde. Ville hun pive og savne sin mor og søskende? Ville vi overhovedet få sovet? Heldigvis havde jeg taget fri dagen efter og tilbød at jeg kunne tage vagten.. Så kl. 22.00 blev Sasja puttet i kassen, og sov med det samme. Jeg lagde mig på sofaen, klar til at klare ærterne.. Og om morgenen da vækkeuret ringede, vågnede jeg total radbrækket og hunden sov endnu!!

Siden sidst....

Der er gået noget tid, og Sasja er nu blevet 9½ md. gammel. Billedet nedenfor, er dog fra 30. maj 2008, hvor hun kun var 5½ md.

Sasja er helt vild med at være i haven. Hun nyder at ligge på græsset, løbe efter bolde, eller se hvad der evt. kan være begravet under min pæne græsplæne ;-). Vi er ikke altid enige om det er en helt god idé.

 

 

 

 

Sasja var tilmeldt udstilling i Brøndby i d. 28. juni, og igen d. 29. juni i Hårlev.

Om lørdagen, foregik udstillingen udendørs, og det er nemmest for os der var med, at huske  vejret. Det var regn, regn, og regn.

Selve udstillingen var ok, det var første gang jeg prøvede at være med, sådan da. I hvert fald første gang jeg selv gik i ringen med en hund. Det gik rigtig godt, alt taget i betragtning. Vi har haft svært ved at få Sasjas pels til at komme over "hvalpepelsen", og dommeren, en tysker, undlod heller ikke at fortælle den ikke var helt i top. Men vi fik en fin SL, og lyserød..

Søndag var det så Hårlev, og nu var vi rykket indendørs, men vejret udenfor var blevet bedre. Og i ringen gik det lidt modsat. Vi var i hænderne på en englænder, og måtte tage til takke med en "lovende" og lyseblå. 

Nu venter vi spændt på udstillingen i Års, lørdag d. 10. oktober, og i Stilling til Jysk Cairnskue, søndag d. 11. oktober.

 

Vi har oprettet en hjemmeside, for vores fremtidige kennel. Tjek derfor ind på www.kennelsasja.dk .

Der vil du kunne finde alt om vores hund.

 


Send en mail:

sasja@britaoghenrik.dk

 

www.kennelsasja.dk