Brita og Henrik © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use

 

 


Julen 2009...

Julen er overstået, og vi venter på nytåret. Sasja har sin helt egen mening om fyrværkeri, "kom tættere på, så jeg rigtig kan løbe efter dig, og hvis ikke så gør jeg bare til du forsvinder"...

Men nytårs-aften, skal hun få lov at komme i pension. Green Dyrepension har en helt særlig plads i vores "hundeliv" og vi kører gerne langt for at Sasja kan få en rolig nytårs-aften. Samtidig er hun så dejlig trær d. 1. januar, hvor vi nok ikke er meget værd selv...

Sasja bliver snart 2 år gammel...

Der er gået noget tid, siden jeg sidst har fået opdateret nyhederne. Så der er sket rigtig meget siden sidst. Herunder følger de vigtigste begivenheder.

Først og fremmest er Sasja stadig en helt vidunderlig hund.

I sommeren 2009 (ved godt, at det er snart et halvt år siden) var vi på Bornholm til udstilling og det gik rigtig godt.

Jeg havde fra start besluttet mig for, at en "very good" var tilfredsstillende, faktisk ville jeg være ovenud tilfreds. Og det lykkedes søndag.

Turen til Bornholm var i dejligt vejr, og vi havde lejet en lejlighed på www.pyttegaarden.dk hvor mor og far, samt Laila med hele familien, også var i samme periode. Så vi hyggede med grill, vikingespil på plænen, og rødvin og kolde øl.. Det var helt igennem en fantastisk oplevelse.

Senere på året var vi tilmeldt udstilling i Hobro og Års, og Sasja fik ved den lejlighed "very good" både lørdag og søndag.

Vi kæmper fortsat hårdt for at pelskvaliteten skal blive bedre, men der er lange udsigter.

I mellemtiden har hun også haft en "kløe" som vi er ved at få bugt med. Vi har skiftet foder, og det ser ud til nu, at det er på retur. Det har taget det meste af 4 mdr. og heldigvis ser det ud til at vi er lykkedes med projektet, uden brug af alverdens gifte og medicin. Det kan jeg takke Gudrun Frandsen for.

Gudrun er dyrlæge, men også uddanet homøopat, og arbejder efter kinesisk lægekunst. Det er sgu lidt underligt, at hunden får akupunktur, og "tang-tilskud". Men skidt med overtro og kinerserier, bare det virker.

Jeg har ikke været til ringtræning i de sidste måneder, det har været lidt hektisk, men forhåbentligt bliver der igen tid til det, efter nytår.

www.sasjacairns.dk er også et godt sted at besøge.

 

 


Send en mail:

sasja@britaoghenrik.dk

 

www.kennelsasja.dk